29.10.2010 г., 10:42 ч.

Вече съм ОЧИ 

  Поезия » Философска
683 0 19

Усмихна се високо в небесата

една надежда,

в слънчеви лъчи.

Затопли в мен

премръзнали формати.

Разбуди ме

и вече съм ОЧИ!

Да видя и красивото

в тъгата,

да вдъхна аромат

и от студа,

да се позная

и да съм богата

на смисъл,

вяра,

радост,

светлина!

Да имам поглед

даже

за нещата,

отминали,

забравени назад,

но посадили

истини в душата,

които не разбирах досега...

Да мога

себе си да заобичам

и да вървя

с повдигната глава.

У мен да пее

същото момиче,

което Бог

създаде на света!

 

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??