Усмихна се високо в небесата
една надежда,
в слънчеви лъчи.
Затопли в мен
премръзнали формати.
Разбуди ме
и вече съм ОЧИ!
Да видя и красивото
в тъгата,
да вдъхна аромат
и от студа,
да се позная
и да съм богата
на смисъл,
вяра,
радост,
светлина!
Да имам поглед
даже
за нещата,
отминали,
забравени назад,
но посадили
истини в душата,
които не разбирах досега...
Да мога
себе си да заобичам
и да вървя
с повдигната глава.
У мен да пее
същото момиче,
което Бог
създаде на света!
© Руми Бакърджиева All rights reserved.
Благодаря!