28.07.2007 г., 11:09 ч.

ВЕЧЕН КОПНЕЖ 

  Поезия
430 0 0
Може би човек  дошъл на този свят,
с копнеж, най-нежния, засмян!

И нека пази майчица света,
тачи, милее с душа и цветя!

Като светла сянка ти бъди,
само радост, песни донеси!

Нежна гръд закривай със криле,
трудност няма да ти се опре!

Сто причини виждай в лошите дни,
не ги повтаряй докато си жив!

С усмивка срещай утро, вечер, нощ,
те благодарят ти с поезия от  БОГ!

Може би накрая човек  ще разбере,
че живота е неизпълним копнеж!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??