22.02.2018 г., 22:12 ч.

Вечен, ядосан, любим и студен 

  Поезия » Любовна
478 0 2

Аромат на вишни по врата усукан,

сладка усмивка - любима случка,

просветващи сини очи -

така сластни, но хладни звезди.

Устни като блян изваяни и малко стипчиви,

ръце много силни, но някак горчиви 

и бледа, сладострастна следа - 

погубваща, студена, остра красота.

Прегръдка - пристан, любов и страст,

пожар разгаряш и сам го потушаваш,

цигара с дъх на спомени запалваш,

прегръщаш ме, завръщаш ме, оставаш във мен - 

вечен, ядосан, любим и студен...

 

22.02.2018   

 

 

 

 

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Обичам те 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??