10.03.2018 г., 17:16 ч.

Вечер 

  Поезия » Свободен стих
1053 1 7

Спусна се вечерта

няма я дневната светлина.

Властва гробна тишина

всичко е потънало в тъмнина.

Само в далечния зной,

се чува вълчият вой.

Тъгувай, тъгувай единако

ти стари глупако.

Че тихо отминава нощта

и бързо настъпва деня.

© Виолина Гергова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??