Mar 10, 2018, 5:16 PM

Вечер 

  Poetry » Free verse
1060 1 7

Спусна се вечерта

няма я дневната светлина.

Властва гробна тишина

всичко е потънало в тъмнина.

Само в далечния зной,

се чува вълчият вой.

Тъгувай, тъгувай единако

ти стари глупако.

Че тихо отминава нощта

и бързо настъпва деня.

© Виолина Гергова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??