4.11.2009 г., 22:19 ч.

Вечерник 

  Поезия » Друга
687 0 7

Един огромен облак
приклопи зачервеното око на слънцето.

Вечéрникът си шепне със листата.
На всяко казва малкото му име.
На всяко ще измисли хубав сън.

Душата ми - вечéрник неповял.

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??