4 nov 2009, 22:19

Вечерник 

  Poesía » Otra
682 0 7

Един огромен облак
приклопи зачервеното око на слънцето.

Вечéрникът си шепне със листата.
На всяко казва малкото му име.
На всяко ще измисли хубав сън.

Душата ми - вечéрник неповял.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??