4 нояб. 2009 г., 22:19

Вечерник 

  Поэзия » Другая
689 0 7

Един огромен облак
приклопи зачервеното око на слънцето.

Вечéрникът си шепне със листата.
На всяко казва малкото му име.
На всяко ще измисли хубав сън.

Душата ми - вечéрник неповял.

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??