21.06.2007 г., 22:31 ч.

Вечеря на свещи 

  Поезия
1020 0 20
Мигом, след вечерята заспиваш...
Като депутатин "заседаваш"...
Удряш две на екс и се паркираш...
Ама, тарикатин го раздаваш...

И какво? Изаура да прибира?
Всичко да среди и да изчисти?
Нашият човек да релаксира,
будалАта - нека да му мисли?

Ден... Два... Три... Не се издържа...
С този сух режим ще перколясам...
Я, да взема аз да те излъжа,
белким тая вечер не превтасам...

Кулинарно шоу ще ти спретна
с марково меню: салата Рия!
Гола-голеничка ще се метна
на софрата ти в комплект с ракия...

Две окръжности ще нарисувам
със сметанов спрей... за естетичност...
После на триъгълника турвам...
да не бие много на първичност...

Туй е начинът да те разбудя...
Хайде, за салатата е време!
Няма шест-пет, всякак ще те любя...
Туй от мене, а свещта от тебе...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??