23.08.2016 г., 23:55 ч.

Вечеря от копнеж 

  Поезия
374 0 1

Налей ми чаша

от старите спомени.

Да пием със тебе

за нашия ров.

Аз съм на полюса

със чакащи пътници,

а си на този

със вечна любов.

Нека вечеряме

от усмивките минали,

които сияеха

на наще лица.

Днес са забравени.

Знаем и двамата.

За мене са минало,

за теб са "сега".

Нека откраднем

от времето някак си.

Десерта избирам

да бъде това:

Поне минута

само да можех

със теб да прекарам

сега.

 

Християна Рачева

 

 

© Християна Рачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??