1.07.2024 г., 17:22 ч.

Вечна е любовта 

  Поезия
166 1 1

 

Беше топъл юлски ден
ти застана тук пред мен. 
Носеше букет с цветя, 
ликуваше мойта душа. 

 

Свенливо букета приех
и лицето си аз криех.
Изминаха много години, 
до мен си като на младини. 

 

Държиш пак мойта ръка,
ликува мойта душа. 
Пак сме двама като тогава, 
любовта ни не е в забрава. 

 

Като едно туптят две сърца,
познали че вечна е любовта. 

© Людмила Данова Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Сонет за среща или за раздяла »

16 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??