18.09.2005 г., 19:38 ч.

Вечна слабост 

  Поезия
798 1 2

Приятелство? О, я се спри!
След толкова безумства парещи?
След толкова слова горещи?

И писмата даже изхвърли!
Спомени, душата галещи-
да не тежат на твойте плещи!

Купи различен афтършейф,
смени и кафенето сутрин,
даже промени маршрута!

А не виновно да ме гледаш,
да тропаш нервно със обувка,
като минавам пак по моста срутен.

Не се прокрадвай зад гърба ми,
да си припомняш как ухая,
да чуеш как бумти сърцето ми!

Ох, спри да плъзгаш таз ръка,
че ще започна да мечтая!
Добре де!
Чакам те в кафето!

© Вяра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??