Вечна Трева
Тази дива трева,
тази пролетна вещица,
омотала с коси зелени вредом земята,
тя ще бъде при нашата смърт,
тя ще бъде при наш`то възкръсване,
и дори и след Страшният съд
тя ще ни чака там, в Рая -
постлала своя нежен килим в небесата.
© Майк Всички права запазени