25.05.2008 г., 7:02 ч.

вечно 

  Поезия » Бели стихове
852 1 17



отварям вечно

снимката ти

(не постоянно

а  навеки)

и знам

че си ми присъда

ще те излежавам

без право на помилване

колко дълго

не знаеш

ти самата

(отначало всъщност

всичките са

до живот)

отварям вечно

търсещо сърце

и те откривам

вместо моята душа

повярвай ми

аз съм й верен

върни ми я

или

ела

отварям вечно

книгата си

и с радост те чета

възбуждаш ме

и вдъхновяваш

не ме оставяш

във покой

отварям вечно

мислите си

но и да боли

усещам

че прераждането

искам да отложа

ти

живот си мой

отварям вечно

спомените си

но ти

не си увековечена

защото

вчера зърнах те

а днес

ми подари луничка

която шепне

че съм твой

© Чавдар Кунчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??