30.08.2022 г., 20:08 ч.

Вечност 

  Поезия » Любовна
339 0 1

Няма стари души, има вечност,

дето блика от тях , като изворче,

не, недейте, не го пресушавайте,

че живота от него извира

© Евгения Георгиева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Това, което душата премълчава »

36 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??