Aug 30, 2022, 8:08 PM

Вечност 

  Poetry » Love
459 0 1

Няма стари души, има вечност,

дето блика от тях , като изворче,

не, недейте, не го пресушавайте,

че живота от него извира

© Евгения Георгиева All rights reserved.

The work is a contestant:

Това, което душата премълчава »

36 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??