26.10.2011 г., 22:04 ч.

Вечност е 

  Поезия
322 0 4

В сърцето на мечтата си

живея.

И дом за мен

е цялото море.

Планински връх

е моето легло.

А пристанът,

на който

с думите живеем,

го знаят само

ангели

и ветрове.

Когато ходя по небето.

Вечност е.

© Кирилка Пачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??