21.09.2008 г., 11:09 ч.

Вечността 

  Поезия » Любовна
586 0 4
В живота си човека аз намерих
и без да се усетя, сърцето ми плени,
красива сила аз усетих
със идващите дни.
Когато с теб се ний покрихме
под пъстрото крило на любовта,
тогава ние пак разбрахме,
че ще се обичаме 
със силата 
на Вечността!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??