Sep 21, 2008, 11:09 AM

Вечността 

  Poetry » Love
575 0 4
В живота си човека аз намерих
и без да се усетя, сърцето ми плени,
красива сила аз усетих
със идващите дни.
Когато с теб се ний покрихме
под пъстрото крило на любовта,
тогава ние пак разбрахме,
че ще се обичаме 
със силата 
на Вечността!!!

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??