24.04.2018 г., 18:07 ч.

Вечността и аз 

  Поезия » Авторска песен
752 2 4

Събудих се в съня си

И знаех ,че сънувам

Високо във небето

Под звезден водопад

 

Погледнах към ръцете си

И без да се страхувам 

На мислите потока спрях

И времето превърнах в прах

 

И затанцувах в тъмното

Със своето светлинно тяло

А музиката бе позната

Танцуваше със мен луната

 

Попитах я: Какво е вечност

А тя усмихна се с тъга

Замисли се и каза нежно:

Вечността е Тук и Днес – Сега.

 

© Dena Spyrou Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??