14.04.2008 г., 8:52 ч.

Веднъж се Обича, нали? Тогава защо го повтаряме?!* 

  Поезия » Любовна
999 0 8

Веднъж се Обича, нали?
С повтаряне само доказваме
доколко сами не си вярваме.

"Обичам Те!" - казах го пак-
и в отговор Tя моментално
нарече ме просто "Хлапак!"...

Ах, колко е Вярно... уви!
Повторих, потретих... и паднах.
Препънах се и ме боли.

Сега съм готов за Мълчанието -
изпуснал последния влак,
на "Гара за двама", в чакалнята.

Ах, колко е Вярно, признавам си -
(какво, че от туй ще боли?) -
мълвя преди сън "На прощаване"...



*Всеки удивителен знак "!"
не е ли въпрос "?" във "ан-фас"?!

© Кирил Ценев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??