16.05.2009 г., 20:52 ч.

Велатура 

  Поезия » Еротична
1035 0 1

 

Искам да съм празното платно,
върху което да рисуваш със ръце,
полупрозрачна велатура
от акт и засрамено лице.

 

Искам да се стичам като акварел
по пръстите ти бледни и горещи.
Релефен образ от тела си взел,
нужни ще са ни само свещи...


Грундирай всяка част от мен,
за да запазя спомена като картина.
И знай, устните ти ще ме галят там,
дори когато си замина.

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??