May 16, 2009, 8:52 PM

Велатура 

  Poetry » Erotic
1036 0 1

 

Искам да съм празното платно,
върху което да рисуваш със ръце,
полупрозрачна велатура
от акт и засрамено лице.

 

Искам да се стичам като акварел
по пръстите ти бледни и горещи.
Релефен образ от тела си взел,
нужни ще са ни само свещи...


Грундирай всяка част от мен,
за да запазя спомена като картина.
И знай, устните ти ще ме галят там,
дори когато си замина.

© Някоя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??