16.04.2020 г., 19:50 ч.

ВЕЛИКДЕН 

  Поезия » Друга
522 0 0

Цветя и

звън на празнични камбани.

 

Христос воскресе –

възкръсват и цветята,

за пролетния танц на любовта.

Погалени на Слънчо от ръката,

за нов живот - пробужда се света.

 

Христос воскресе –

възкръсва красотата.

Христовият венец,

посипан е със цвят.

 

Христос воскресе –

възкръсва добротата,

ликуваща над кръстта

и смъртта.

 

Звън на празнични камбани,

възкръснал е Христос.

 

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??