31.01.2013 г., 11:18 ч.

Венчаване на плажа 

  Поезия » Любовна
422 0 2

Сънищата не ми стигат

в края да те досънувам.

Късно в мене те пристигат -

само тягостно бълнувам.

 

Искам нещо да ти кажа,

като мой далечен спомен.

Там, когато ти на плажа

вдигна погледа си скромен.

 

Този поглед ме прониза

от главата до петите.

Сякаш, че получих виза

да си съберем душите.

 

Слънцето тогава светна

над главите, като връшник.

Любовта пък многоцветна

даде ни море за кръстник.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??