26.01.2008 г., 12:28 ч.

Венец от обич 

  Поезия
576 0 11
Разлистиха се устните ти
като водни лилии.
Събрани са в тях
най-нежните чувства.
За мен изгряват
желаещи очите ти.
Превръщат ме в
огнена страст.
Обгръщат ме ръцете ти.
С тях се чувствам
сигурен и откривам,
че днес синьото небе
от облаците бели,
венец за обич
ще ни изплете.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??