Jan 26, 2008, 12:28 PM

Венец от обич 

  Poetry
578 0 11
Разлистиха се устните ти
като водни лилии.
Събрани са в тях
най-нежните чувства.
За мен изгряват
желаещи очите ти.
Превръщат ме в
огнена страст.
Обгръщат ме ръцете ти.
С тях се чувствам
сигурен и откривам,
че днес синьото небе
от облаците бели,
венец за обич
ще ни изплете.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??