3.03.2012 г., 11:04 ч.

Венец от обич 

  Поезия » Гражданска
593 1 2

Раковски, Ботев, Левски, Петлешков,

Честименски, Бенковски, Волов

и още десетки свидни български чеда,

които със кръвта си написаха история

от векове за вечни времена.

 

Признателна България венец ще изплете,

венец от обич и от слава.

И тези светли имена

не ще потънат във забрава.

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??