18.08.2007 г., 14:44 ч.

Верен приятел 

  Поезия
940 0 2



Мълчалив и верен е белият лист.

Мълчи, дори когато на него пиша

Най-тъжния стих...


Верен приятел в добро и в беда,

Над него и сълзи проливам,

И пиша писма.


Не каза на никого моите болки,

Всичко дълбоко във себе си скри

От душата ми, бездна безкрайна.


Остана със мен, но и самотата

Изправи железни гърди срещу нас,

А не посмях да премина нататък.


Бъди все до мене, пази ме и скривай

Тъгата и болките, както преди

И моите сълзи попивай,

Така по-малко ще ме боли...

© Илияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??