20.03.2011 г., 16:45 ч.

Вероятност 

  Поезия
705 1 9

 

 

 

Своенравен като вирус,
а аз - твоя до поискване,
вярваш, че е само минус,
да съм с тебе, но ме искаш.

 

 

Непристъпен като облак,
а аз - нежна като пролет,
вероятно не е сложно
да те имам... близко е.

 

 

 

© Жулиета Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??