Mar 20, 2011, 4:45 PM

Вероятност 

  Poetry
704 1 9

 

 

 

Своенравен като вирус,
а аз - твоя до поискване,
вярваш, че е само минус,
да съм с тебе, но ме искаш.

 

 

Непристъпен като облак,
а аз - нежна като пролет,
вероятно не е сложно
да те имам... близко е.

 

 

 

© Жулиета Великова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??