26.10.2007 г., 23:29 ч.

Верую 

  Поезия » Друга
491 0 7
 

Верую

 

Трябва да се мине през порока.

На живота бързо свършва срока.

Всяка красива духовност

никне от почва,

пропита

           с греховност.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??