29.07.2009 г., 11:05 ч.

Вещица 

  Поезия » Друга
459 0 1

Искам да съм истинска вещица,
за да навредя на тези, които без причина са ме мачкали.
Колко много искам да направя зла магия
и след това безследно да се скрия.

Никой няма да знае коя всъщност съм аз,
аз ще правя магии всяка минута, всеки час.
Който зло ми е причинил,
да не му причиня нищо си е въобразил.

Ще го смачкам, както мачкаха мен,
да разберат как се чувствах всяка нощ и всеки ден.
Вещица няма да бъда, дори и светът да се преобърне,
но ще се надявам, че на всички измамници всичко двойно ще им се върне!

© Катерина Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това е най-грешното, което може да направиш,
    знай после става мазохистично
    желание да усещаш
    болката като някаква форма на живот.
    Да може да не знаеш как да живееш,
    но не се и учи как да умираш!

    Изборът в карайна сметка, ще ти даде сметката накрая
Предложения
: ??:??