5.01.2018 г., 20:51 ч.

Вещица или... 

  Поезия
762 2 5

Вещица ли бях, или просто омагьосана?

Извършила грях, или късмета прахосала?

Ти ли ми донесе зла магия,

Че от лошото не мога да се скрия?

Всеки ден от спомените трия,

Но от себе си не успях да те измия..

Като гвоздей ръждив във сърцето,

Болиш и проклинам се, за дето,

Повярвах, че някой и мен ще обича.

И от всичко сега се отричам,

Но кажи ми, кой ме прокълна

Все да бъда аз сама?

 

 

© Адриана Иванова Всички права запазени

*

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??