25.09.2014 г., 22:22 ч.

Ветрове е е 

  Поезия » Хумористична
336 0 0

                                       Ветрове е е е


                                                    по Л. Иванова

                      На кого е нужна китара без струни

                      и бабе като мене кой ще целуне?

                      Ветровее се гонят в главата ми празна 

                      и любимия принц все чакам напразно!!!    

 

                                        Метаморфоза 

 

                          Всяка блондинка,

                          в крайна сметка,

                          в основата си -  може 

                          да се окаже брюнетка!?!

                          Мисля, че за всяка жена това важи

                          но има ли кой да ти каже!  

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??