24.09.2005 г., 17:28 ч.

Ветрове и пустинна разруха 

  Поезия
818 0 2

Ветрове и пустинна разруха,
енергия от въглени и мрак,
неон и нечий бледи сенки,
цитат и нещо повече от име.
История и витаеща магия,
скали и бошуващи вълни,
любов и пламъци в очите,
анализ на нещо повече от стих
в теб; в твоята същност.

© Марина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Макар и без рими си има очарование.
  • Страхотно Мери! Опитваш се да овладееш кратката форма Продължавай все така!
Предложения
: ??:??