27.03.2008 г., 0:49 ч.

Ветровито хайку 

  Поезия » Пародии
786 0 12



ВЕТРОВИТО ХАЙКУ

24 МАРТ 2008

 


Пролетен вятър

спука водопровода

и водата спря.


 

Трясък в двора, бум.

Жалко за прозорците.

Дай една метла.


 

Водата дойде -

водопроводен ремонт.

Я, вятърът спря!



Имаме вода.

Проблем в захранването.

Спря кабелната.



Весело бебе

и скъсани вестници.

Смях и веселба.


 

 


 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??