12.11.2010 г., 15:02 ч.

Vice Versa 

  Поезия » Друга
2121 0 26

 

 

Защото тръгна времето наопаки

и пътищата върнаха колите си,

и хлътнаха панелените блокове,

и уличните котки се заситиха…

 

Защото булевардите се спукаха

и хората пропаднаха в небето,

и капките полазиха капчуците,

и цъфнаха през зимата дърветата…

 

Защото думите ми ме разнищиха

и се опитах да мълча със тебе.

Защото нищо няма общо с нищо

предишно.

 

Затова съм себе си. 

 

 

 

 

 

 

© Елица Мавродинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??