3.08.2007 г., 23:18 ч.

Видях... 

  Поезия
951 0 10
Видях живота, не го харесах,
усетих мъката, не я понесoх,
щастието беше сладко,
но пък доста кратко…
Видях смъртта, тя каза ми “ела”,
последвах я, летяхме над реки, села…
Пристигнахме, видях и рая,
беше всичко, за което мога да мечтая…
И ето, там видях живота,
усетих радостта, почувствах красотата,
но всичко свърши, събудих се отново на земята,
където трябваше да е живота, но не е,
тук има само смърт, жестокости, клане…
И чакам аз да видя,
да видя, да усетя,
истинския живот, там, сред облаците, на небето,
там, където,
има само радост, няма скръб,
да, точно там,
но има ли такова място, аз не знам…

© Тони Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??