22.12.2016 г., 2:12 ч.

Видях... 

  Поезия » Любовна
614 1 4

 

 

Видях,

видях звездите

и видях лицето ти в тях,

видях душата ти

в сърцето си...

 

© Тита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??