3.12.2016 г., 20:44 ч.  

Видях един мъж* 

  Поезия » Любовна
386 0 2

Видях един мъж
в очакване
на една жена.
Нетърпението
се пречкаше
в крачките му
и разрошваше с пръсти
косите му.
Изглеждаше така
обикновен.

 

Тя бе прекрасна.

 

Но не колкото него.
Заради начина,
по който я гледаше,
докато пристига.

 

29.06.2016

 

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

*на Него, когато среща своята Нея...

 

Творбата е включена в Алманах Нова Българска литература Поезия 2016 на издателство Буквите

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??