16.03.2014 г., 19:52 ч.

Виж ме... 

  Поезия
434 0 0

Виж ме в сълза на ранена кошута

виж ме в живота на капка роса

виж ме в безкрайния цвят на дъгата

виж ме в стремежа на бурна вълна.

Виж ме във звучния сън на щурчето

виж ме в лилавото утро - мечта

гледайки синия цвят на небето

намери ме в безкрайна разнолика тълпа.

Ще съм там - пясък и вино

от стъкло изградила мечти

от душата във жълто усмихната

светлината за теб ще струи.

Виж ме...

Виж ме във здрача синкаво черен

и в тайния свят на нощта

нарисувай ме с пръстите парещо нежни

очакваща,

силует на жена.

Докосни ме и скрий ме с дъха си

от кръглата бледа луна, 

със целувка вдъхни ми живот и наяве

открий със мен любовта.

Виж ме...

 

 

 

© Надя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??