Виж ме в сълза на ранена кошута
виж ме в живота на капка роса
виж ме в безкрайния цвят на дъгата
виж ме в стремежа на бурна вълна.
Виж ме във звучния сън на щурчето
виж ме в лилавото утро - мечта
гледайки синия цвят на небето
намери ме в безкрайна разнолика тълпа.
Ще съм там - пясък и вино
от стъкло изградила мечти
от душата във жълто усмихната
светлината за теб ще струи.
Виж ме...
Виж ме във здрача синкаво черен
и в тайния свят на нощта
нарисувай ме с пръстите парещо нежни
очакваща,
силует на жена.
Докосни ме и скрий ме с дъха си
от кръглата бледа луна,
със целувка вдъхни ми живот и наяве
открий със мен любовта.
Виж ме...
© Надя All rights reserved.