Виждаш ли -
очите ми говорят,
сърцето ми влюбено пее,
душата - танцува и се смее?
Виждаш ли -
светът ни е щастлив,
устните целувка зоват,
ръцете ми копнеят да те прегърнат?
Виждаш ли -
това изтърваш, когато лош си със мен!
А аз губя всичко...
Губя теб - единственото, което имам!
03.05.2007г.
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени