23.05.2015 г., 1:50 ч.

Вик за дързост 

  Поезия » Друга
339 0 7

 

Вик за дързост

 

Излитащи коне в небето,

в простора на попътен вятър

и уплах, скрил се под небцето

от изненадата на бял кахър.

 

Препуска Щастието ми високо,

там където пеят висини

и негови са всичките посоки,

и на където иска – ще лети.

 

Една изригнала планета

от вулканична, безрасъдна мощ,

Любовта ми скита се – проклета

да ви обгърне с ден и нощ.

 

Макар и ням, и непокòрен,

живот вибрира с вечността,

точно сега, във този ден –

имайте я Дързостта.

 

 Ботьо

© Бойко Беров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??