10.07.2012 г., 11:28 ч.

Виктори 

  Поезия » Друга
608 0 2

 

 

 

Виктори

 

Източени бели тела,

охрави къси крака.

С растение пълни кафяво -

Виктори синьо, Малборо бяло.

 

Какво ни продават сега?

600 токсични добавки

с вкус и миризма,

които напомнят много неща,

но не и тютюн,

по-скоро калай.

 

И ако поне малки остатъци има

от сетива,

пушете тютюн

или, по избор, трева.

 

8.8.12

София











© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??