Виктори
Източени бели тела,
охрави къси крака.
С растение пълни кафяво -
Виктори синьо, Малборо бяло.
Какво ни продават сега?
600 токсични добавки
с вкус и миризма,
които напомнят много неща,
но не и тютюн,
по-скоро калай.
И ако поне малки остатъци има
от сетива,
пушете тютюн
или, по избор, трева.
8.8.12
София
© Братан All rights reserved.