27.08.2007 г., 11:20 ч.

Вина 

  Поезия
449 0 1
Ела и поседни. Ще ти разкажа.
За мъничкия си свят и желания,
които протягат ръце за щастие.
Имам съпруг, който ме обича.
И пак искам невъзможното да си наричам.
Не съм озлобена срещу съдбата.
Изглежда такава е на времето, повелята.
Но пък, никой не го стисна за гърлото.
Никой не го притисна във ъгъла.
Чужди сме, казвам ти, неми и безразлични.
В глухата нощ, някой ни шепне,
като неспокойна памет...
...в неспокойно бъдеще...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасни точни думи, подклаждаш сродните ми мисли и чувствувам тъга и безпокойство.Дано е слънчев денят.С обич.
Предложения
: ??:??