9.06.2013 г., 11:56 ч.  

Винаги аз съм си аз 

  Поезия » Друга
512 0 5

Отдавна в мене не живее Пипилота!

Даа! Доста си поспорихме с живота!

Но, вярвате ли ми, не знам,

аз все още си се срещам с Питър Пан!

Казвам си: стегни се! Не си дете!

А душата казва: Не! И... не!

Още не съм се наживяла!

Още не съм се налетяла!

Закривам в къщи огледалото проклето,

да не ми показва всеки ден лицето!

Стига ми с оченце да намигна,

закачливо бретончето да вдигна

и пак съм същото момиче,

което вярва и обича!

 

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??